Nieuws
06 december 2011 - Ron Smeets

Symbian Belle, wie kent het nog?

Sinds eind oktober lijkt het er wel op alsof Nokia en Windows Phone met elkaar vergroeid zijn. Over Symbian (Belle) wordt nauwelijks nog gesproken. Als het niet over de Lumia's gaat, dan is het wel de N9 die in het nieuws komt ;-)

Voor iedereen die nog met een Symbian Belle Nokia rondloopt of er van plan is eentje te kopen staat hieronder een aardige demovideo van Nokia zelf waarin een aantal features en instellingen van Symbian Belle, met name het personaliseren van je homescreen(s) getoond worden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.