Nieuws
04 juli 2011 - Ron Smeets

Symbian Anna (Nokia X7) vs Symbian PR 1.2 (Nokia N8)

Cowboy Marc heeft al een Nokia X7 met Symbian Anna om te testen. Hij schreef vlak voor het weekend al zijn eerste ervaringen met de nieuwste Symbian versie op in dit artikel.

Hieronder kun je een korte videovergelijking zien waarin de Nokia N8 met Symbian PR 1.2 en de Nokia X7 met Symbian Anna naast elkaar gelegd worden.

Zoals Marc ook al schreef is er een duidelijke verbetering waarneembaar. Symbian Anna is sneller, zowel tijdens het navigeren door de menu's als bij het opstarten van veel apps. Ook de (standaard) browser van Symbian Anna werkt duidelijk een stuk sneller en soepeler. Kortom, een hele verbetering.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.