Nieuws
15 december 2010 - Ron Smeets

Sygic Mobile Maps navigatiedemo op de Nokia N8 (Symbian^3)

De mobiele navigatie software van Sygic werd toch vooral bekend vanwege het feit dat het zo ongeveer de enig goed werkende navigatie oplossing voor de N900 was, een toestel waarop de bekende gratis Nokia Maps met gesproken navigatie niet werkte.

Nu is er ook een versie van Sygic Mobile Maps voor Symbian^3 toestellen (zoals de N8, C7 en C6-01). Of die echt veel gekocht gaat worden waag ik te betwijfelen.

De gratis oplossing van Nokia Maps, zeker nu je nog makkelijker de kaartinfo op je toestel kunt installeren (om hoge data roaming kosten in het buitenland te voorkomen), werkt immers ook prima. Enfin, hieronder kun je een demo zien van Sygic Mobile Maps op de Nokia N8. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.