Nieuws
11 augustus 2010 - Ron Smeets

Sygic Mobile Maps 10 demo op de Nokia N900

Als je wilt navigeren met je Nokia N900 dan is Sygic verreweg de beste software die op dit moment te koop is. Zeker zolang de gratis navigatie van de Finse fabrikant, Nokia Maps, nog niet voor de N900 geschikt is.

Inmiddels is versie 10 van Sygic Mobile Maps beschikbaar. Daarin zijn weer een aantal leuke features toegevoegd zoals de koppeling het adresboek (contacts) en rijstrook begeleiding. Hieronder kun je een zeer uigebreide (bijna 17 minuten) videoreview van Sygic Mobile Maps 10 voor de Nokia N900 bekijken. Enjoy!

En ja, de gast die dit filmpje gemaakt heeft deed dat terwijl hij het toestel, al rijdend, tussen zijn benen geklemd had. Ik hoop wel dat hij zelf niet achter het stuur zat ;-))) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.