Nieuws
02 september 2010 - Ron Smeets

Swype voor Symbian S60 Touch

Zelf gebruik ik Swype al een aantal weken op mijn Samsung Galaxy S en ik moet zeggen dat ik, na er eenmaal aan gewend te zijn, erg onder de indruk ben van de snelheid waarmee je met Swype op virtuele keyboards teksten kunt invoeren.

Vanaf nu is Swype, in een beta versie, ook beschikbaar voor Symbian S60 Touch toestellen, zo meldt Nokia Beta Labs. Downloaden kan via deze pagina. Hieronder kun je een demo video zien van Swype op een Symbian S60 touch toestel.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.