Nieuws
04 november 2011 - Ron Smeets

Swype variant van Sony Ericsson voor alle Xperia's uit 2011

Sony Ericsson heeft een demovideo online geplaatst, gefilmd in de lobby van hun R&D kantoor in Lund, maar dit terzijde ;-)), waarin een Swype achtige tekst invoer variant getoond wordt.

Sony Ericsson noemt het 'Gesture Input' en, nog leuker, de update met deze nieuwe feature zal beschikbaar komen voor alle Xperia modellen die in 2011 op de markt gekomen zijn. Helaas niet voor de 'oudere' X10's dus.

De Xperia Arc S krijgt de nieuwe software feature, die samen met de Android 2.3.4 update uitgerold zal worden, 'af fabriek' al mee. De overige modellen moeten even wachten op de 4.0.2 update die momenteel al uitgerold wordt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.