Geruchten
19 februari 2014 - Ron Smeets

Swype toetsenbord voor Windows Phone 8.1 gefilmd

Als onderstaande video niet gefaked is dan bestaat de kans dat Windows Phone 8.1 een swype-achtige toetsenbord functie krijgt. Swype werd enkele jaren geleden door Samsung geadopteerd als zijnde de eerste echt serieuze touchscreen concurrent voor T9. Het zou helemaal de hype worden, aldus de Koreaanse fabrikant.

Inmiddels zie ik niet veel smartphone eigenaren die er ook echt, of vaak, gebruik van maken. Typen met twee duimen heeft voor velen nog de voorkeur, en dat gaat ook snel genoeg, toch?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.