Nieuws
29 december 2011 - Ron Smeets

Swype beta demo met speech-to-text

Swype heeft de beta versie van haar speech-to-text beschikbaar gemaakt. Bijzonder is dat de Dragon Dictation (in samenwerking met Nuance) direct in vrijwel alle talen beschikbaar komt. Dat wordt althans in de demovideo (zie hieronder) gezegd.

Ik kan dat helaas even niet testen want op de download pagina staat uidrukkelijk vermeld dat de beta versie niet werkt als je toestel standaard al Swype aan boord heeft.

Mocht iemand het willen uitproberen met een toestel dat wel geschikt is maar standaard (af fabrike zeg maar) nog geen Swype heeft, surf dan naar deze link.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.