Accessoires
18 september 2006 - Ron Smeets

Swarovski headset van Jabra

Jabra kondigde afgelopen week een exclusieve Bluetooth headset aan: de Jabra BT160 met een cover van ingelegde Swarovski-kristallen.

De Jabra BT160 Swarovski met verwisselbare cover is in een gelimiteerde oplage in een beperkt aantal landen verkrijgbaar, waaronder Nederland.

De Jabra BT160 Swarovski is bedoeld voor consumenten die met een exclusieve en niet-alledaagse headset en accessoires hun persoonlijkheid willen uitdragen. De headset gaat voor €59 over de toonbank.

De eerder dit jaar geïntroduceerde Jabra BT160 heeft een gewicht van slechts 16 gram, een spreektijd van 8 uur en tot 110 uur standby tijd. De headset wordt standaard met 33 verwisselbare covers geleverd.Gerelateerde links:
Bling bling mouse
Melkweg te koop voor ruim 90k
MP3 speler om verliefd op te worden
De Krystali IK:on collectie '06

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.