Toestellen
08 mei 2014 - Ron Smeets

Swarovski glitters voor de Galaxy S5 en Gear Fit

Samsung en Swarovski hebben vandaag enkele bling accessoires voor de Galaxy S5 en Gear Fit onthuld. Liefhebbers van de glitterende steentjes kunnen hun hart ophalen.

Voor de Galaxy S5 zijn twee Swarovski achterkantjes gepresenteerd en iedereen die zijn of haar Gear Fit wil 'opleuken' kan kiezen uit diverse glitterende hangertjes en armbandjes. De prijs van deze accessoires is op dit moment nog niet bekend. Aanvankelijk zijn ze alleen in China en Korea te koop en vanaf eind mei ook in andere Samsung winkels.

Hieronder een korte video en enkele foto's van de glitterende accessoires

Swarovski-Galaxy-S5-a Swarovski-Galaxy-S5-b Swarovski-Gear-Fit-a Swarovski-Gear-Fit-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.