Accessoires
02 september 2014 - Ron Smeets

Swarovski bling voor de Gear S

Samsung denkt overduidelijk dat de dure Gear S Smartwatch een heel stuk aantrekkelijker wordt voor dames als er een bling bandje met Swarovski steentje voor verkrijgbaar is.

Welnu, bij deze dus. De Koreaanse fabrikant zegt nog niet erbij wat dit accessoire gaat kosten maar hij zal vanaf oktober, als de Gear S zelf ook te koop is, in de (online) Samsung winkels liggen.

In het persbericht wordt nog verteld over de nieuwe innovatieve ontwikkeling van Swarovski, Crystal Fine Mesh, om de glimmende steentjes een nog exclusievere, en minder 'opgeplakte' look te geven. 

Bron: Samsung

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.