Accessoires
19 maart 2007 - Ron Smeets

Sushi Bar op de CeBIT

Nee, ik bedoel niet de Sushi bar op de Hannover Messe naast hal 16. Deze Sushi eet je niet op, maar hang en plak je op je mobieltje.

Kraaltjes, hangertjes, tasjes en andere min of meer modieuze snuisterijen zijn inmiddels een bekend gezicht op veel toestellen, vooral bij meiden.

Op de stand van Sushi Mobile Fashion kon menige dame zich naar hartelust uitleven en zoals op de foto's hieronder te zien is was er keus genoeg.Gerelateerde links:
Vier GSM's voor vier verschillende vrouwen
Wat zegt je telefoon over jou?
De ultieme 'bling bling' GSM
Bling Bluetooth headset
De Krystali IK:on collectie '06
GSM modding of gewoon gek
Pimp my GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.