Nieuws
11 augustus 2014 - Ron Smeets

Surface Pro vs MacBook Air; Apples en peren?

Enkele jaren geleden maakten Microsoft en Apple er regelmatig een sport van om elkaars (PC) producten in vergelijkende reclames te kijk te zetten. Microsoft heeft die 'strijd' nu nieuw leven in geblazen met drie commercials waarin de Surface Pro 3 vergeleken wordt met de MacBook Air.

Natuurlijk worden vooral de voordelen van de Surface ten opzichte van de Apple laptop benadrukt. Ik vraag me alleen af of het niet een beetje appels met peren vergelijken is. Van de andere kant liggen bijde toestellen ongeveer in dezelfde prijsklasse. Enfin, oordeel zelf maar

Surface Pro 3 Power commercial 

Surface Pro 3 Head to Head commercial

Surface Pro 3 Crowded Commercial

Via  

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.