Tablets
05 november 2014 - Ron Smeets

Surface Pro 3 gespot als iPad standaard Microsoft's hybride tablet krijgt nieuwe bestemming bij CNN

Het wil nog steeds niet echt vlotten met de Surface Pro 3. Microsoft publiceerde onlangs wel iets betere verkoopcijfers, maar het toestel wordt in het openbaar regelmatig 'vergeten'. Ook als de fabrikant fors betaalt voor product placement.

Afgelopen nacht werd een nieuw dieptepunt bereikt. Tijdens de verkiezingsuitslagen, die een dieptepunt voor Obama betekenden, was de nieuwste Microsoft tablet/laptop op CNN te zien als standaard voor de iPad van een van de commentatoren van de TV zender.

OK, de kijkcijfers van CNN schijnen de afgelopen jaren nogal tegen te vallen, maar een foto die genomen werd van een beeldscherm gaat inmiddels wel het wereldwijde web over. 

Zoals gezegd, het zit Microsoft niet echt mee. Enkele weken geleden werd de Surface Pro 3 door sportcommentatoren in de VS ook voor een 'iPad' aangezien terwijl de fabrikant grof geld betaald had om het toestel de NFL binnen te krijgen als tool voor spelers en coaches. Het CNN verhaal is toch nog wat erger. In de NFL wordt de Surface Pro 3 in ieder geval nog gebruikt... en niet als tok ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.