Tablets
26 november 2012 - Ron Smeets

Surface met Ballmer's handtekening op eBay voor goed doel

Op de Duitse versie van eBay wordt momenteel een Microsoft Surface geveild die enkele weken geleden door Steve Ballmer persoonlijk gesigneerd werd tijdens een developer event in Berlijn.

De opbrengsten van de Surface zullen worden gedoneerd aan een goed doel; het Duitse KINDerLEBEN. Dit is een organisatie die onderzoek doet naar de oorzaken en genezing van kanker bij kinderen.

De veiling loopt nog tot 5 december, 21u01. Op het moment dat ik dit artikel schreef (maandag rond 14u40) stond het hoogste bod al (of pas) op 1500 Euro. Helaas staat er wel bij dat de veiling alleen voor Duitsland geldt. Andere landen kunnen niet geselecteerd worden.

Ballmer-Surface-Handtekening-a Ballmer-Surface-Handtekening-b 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.