Toestellen
30 mei 2006 - Ron Smeets

Supermarkt verloot gouden GSM's

Klanten van de grootste supermarktketen in de Verenigde Arabische Emiraten, Carrefour, kunnen de komende weken meedoen aan een loterij waarbij de supermarkt in totaal 10 Gouden versies van de Sony Ericsson J230i kunnen winnen.

Iedereen die tot en met 2 juni een 'gewone' J230i bij de supermarkt koopt kan meedingen naar de gouden toestellen. De gelukkige winnaars ontvangen elk dus een model waarin enkele tientallen gram puur goud verwerkt zijn.

Ik moet zeggen dat ik het toestel zoals het hier op de foto staat in een gouden uitvoering een beetje kitscherig vind overkomen. Dat kan natuurlijk aan mijn smaak liggen, maar feit is wel dat de J230i een van de goedkopere Sony Ericsson toestellen is die van nature al niet uitblinkt door zijn vernuftige design. . .Gerelateerde links:
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
Vergulde GSM's nieuwe rage
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.