Nieuws
04 februari 2012 - Ron Smeets

Super Bowl XLVI app voor iOS en Android

Ok, dit schrijf ik vooral omdat ik zelf erg veel kijk naar Amerikaanse sporten, en dan met name de MLB (Honkbal) en NFL (Football). Morgen (5 februari) is de 46e editie van de Super Bowl.

Liefhebbers kunnen gratis de Super Bowl XLVI Guide app downloaden. Deze is beschikbaar voor iOS en Android en staat in de bekende applicatie winkels. 

OK, een deel van de services in die App zijn vooral bedoeld voor het publiek dat dit weekend in Indianapolis aanwezig zal zijn, the lucky bastards ;-). Denk aan een restaurant gids, informatie over Super Bowl events (en party's) in de buurt en een 3D kaart van het stadion, maar ook social media updates. Er is ook een linkje om de wedstrijd zelf live te bekijken, maar die werkt alleen in combinatie met een Verizon abonnement (in de VS).

Android Market, App Store

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.