Entertainment
14 december 2007 - Redactie MobileCowboys

Sugababes en Wuzzon gaan samenwerking aan

PERSBERICHT - De populaire profielensites Sugababes.nl/Superdudes.nl en Wuzzon.nl, de plek waar men zelfgemaakte mobiele content kan verhandelen, hebben deze week een samenwerking bekendgemaakt.

Vanaf nu hebben alle Sugababes en Superdudes leden een Wuzzon mobile shop op hun profiel. Met 1 klik kunnen ze deze shop openen en vullen met zelfgemaakte ringtones en wallpapers om deze vervolgens te verkopen. Onder de top shops wordt een reis van GOGO tours naar Lloret de Mar verloot.

Een half jaar na oprichting telt Wuzzon ruim 25.000 geregistreerde gebruikers waarvan het leeuwendeel een eigen shop heeft. Met de Sugababes samenwerking vergroot Wuzzon het bereik in een klap met 1.3 miljoen potentiële nieuwe shopeigenaren. Louise Verschuren, mede-oprichter Wuzzon:"Met deze integratie maken we gezamenlijk een grote stap in het positief openbreken van de ringtonemarkt met hun ondoorzichtige en dure abonnementsmodellen. Wuzzon draait de rollen om en geeft de macht terug aan de consument."

Jurgen van Dulst, oprichter van SB/SD: "De integratie met Wuzzon stelt onze leden in staat heel makkelijk een eigen shop te maken en daarmee hun profiel uit te breiden. Daardoor worden hun eigen profielen, en daarmee Sugababes.nl/Superdudes.nl als community, aantrekkelijker."Gerelateerde links:
Zing een ringtone voor Sinterklaas
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl