Entertainment
07 april 2006 - Ron Smeets

Sudoku met (erotische) hindernissen

Iedereen heeft het er over en je ziet dagelijks in de trein, op het werk en in het park duizenden mensen die er niet vanaf kunnen blijven: Sudoku.

Mobiele versies van de populaire cijferpuzzel waren er al, en toegegeven, deze bestaat ook al enkele maanden, maar het is er wel eentje met extra hindernissen.

Sudoku is nu eenmaal een puzzel waarbij je je koppie erbij moet houden en dat is nu precies wat deze Silvia Saint versie zo lastig maakt.

De porno actrice laat namelijk gaandeweg het oplossen van de puzzel steeds meer van zichzelf zien waardoor de concentratie van de speler aardig verstoord kan raken.Gerelateerde links:
Mobile gaming gaat binnenkort echt 'los'!
Goeie mobiele Sudoku puzzels voor 'addicts'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.