Accessoires
13 maart 2009 - Ron Smeets

Stylus voor de Sony Ericsson Idou

De Sony Ericsson Idou die ik in Barcelona van heel dichtbij heb mogen bekijken, is een veelbelovend toestel. Natuurlijk, hij is nog volop in ontwikkeling dus kan ik nog niets zeggen over de functionaliteit ervan.

Op Planete Nokia zijn een aantal nieuwe foto's van de Idou gepubliceerd en op enkele kiekjes is ook een bijpassende stylus te zien.

Op zich niet spannend, maar het zou natuurlijk wel kunnen betekenen dat je voor de bediening van het touchscreen van de Idou een stylus nodig zal hebben. Laten we hopen dat het uiteindelijke display en de touchscreen technologie zo goed zijn (denk iPhone en G1) dat we die stylus mooi in de doos kunnen laten zitten ;-)
SE-Idou-Stylus-a
SE-Idou-Stylus-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.