Entertainment
08 juli 2007 - Ron Smeets

Studente krijgt oude 06-nummer van Paris Hilton

Sommigen zouden een moord plegen om het mobiele nummer van Paris Hilton te bemachtigen, maar Shira Barlow, een Californische studente, denkt daar sinds kort heel anders over.

Zij kreeg namelijk letterlijk het oude mobiele nummer van Paris Hilton. In de VS worden opgezegde 06-nummers na een half jaar offline geweest te zijn weer uitgegeven.

Shira ontving dus een nummer dat zes maanden daarvoor nog van Paris Hilton was met als gevolg dat ze nu dagelijks, ook midden in de nacht, gebeld wordt door kennissen, fan's en creep's die op zoek zijn naar Paris.

Het verhaal kwam in het nieuws toen een verslaggever van de LA Times Paris Hilton wilde bellen en dus bij Shira uitkwam.Gerelateerde links:
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Hilton hackt Lohan's voicemail met spoofcard
Paris Hilton bang voor camera(phones) van bewakers
Hilton's hacker 11 maanden vast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.