Nieuws
22 april 2010 - Ron Smeets

Stroomstoring legt delen netwerk Vodafone en KPN plat

In de regio Den Haag en Leidschendam hebben bewoners en bedrijven sinds ca. 12 uur last van een stroomstoring. Hierdoor zijn ook de zendmasten van KPN en Vodafone in die regio niet bereikbaar waardoor het mobiele netwerk van beide providers daar nauwelijks of geen bereik heeft.

Goed nieuws is er wel voor T-Mobile klanten. Deze provider heeft namelijk back-up accu's in haar zendmasten waardoor dat mobiele netwerk wel nog bereikbaar is. Natuurlijk moet de stroomstoring niet al te lang duren want dan raken ook die accu's leeg maar volgens T-Mobile kunnen ze in ieder geval een paar uur vooruit. Via: GSMHelpdesk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.