Toestellen
26 maart 2007 - Redactie MobileCowboys

Street Style musicphone van Sony Ericsson, de W580i

De vandaag aangekondigde nieuwe W580i Walkman telefoon van Sony Ericsson is een muziektelefoon met echte street style. Het slanke slidermodel is niet alleen de personificatie van ‘urban cool’, maar biedt gebruikers ook de maximale Walkman telefoon muziekbeleving.

Het toestel heeft een geheugenopslag op Memory Stick Micro voor 470 volledige tracks, een 2.0 megapixel camera die subtiel in de slider verborgen is en eindeloze gaming, fun, sport en entertainmentmogelijkheden.

“De W580i Walkman telefoon past bij jouw leefwijze, of je op dat moment nou in je auto rijdt, op een feestje staat, of aan het sporten bent”, legt Eric Rikken, Hoofd Marketing Benelux van Sony Ericsson uit.

“Met de W580i heb je altijd de beschikking over de nieuwste muziek, maar je hebt ook je draagbare fotoalbum en gaming machine op zakformaat meteen bij de hand. Je kunt hem zelfs gebruiken als je trainingsmaatje, dankzij de ingebouwde sportapplicatie die je loopsnelheid en loopafstand bijhoudt.”

De nieuwste Walkman telefoon verlegt de grenzen van 'urban style'. Met de slider dicht is het design, in Style White of Urban Grey, bescheiden en cool. Maar als je de slider opent wordt de telefoon een echte aandachtstrekker, met vurige oranje kleuraccenten en verbluffende lichteffecten langs de zijkanten.

Het toestel is slechts 14mm dun en je vraagt je af waar de W580i in hemelsnaam de ruimte vindt voor al die tracks, de camera en de fun applicaties. Maar het herbergt al deze zaken zonder enige moeite en biedt je probleemloos de volledige Walkman telefoonervaring.

Je kunt 470 volledige tracks opslaan en het is heel gemakkelijk om muziek van je computer te downloaden naar de telefoon, aangezien de Disc2Phone muziekmanagement software en de USB kabel standaard in de doos worden meegeleverd. Je kunt zelfs gebruik maken van TrackID™ om tracks die je niet kent te identificeren, ongeacht of je deze afspeelt via de opslag of via de ingebouwde FM Radio met RDS.

Vergeet ondertussen vooral niet om op de bijzondere lichteffecten van de W580i te letten. Navigeer naar de Walkman speler en de lichten aan de zijkant veranderen automatisch naar een diepwarme oranje kleur.

Met de W580i Walkman telefoon kun je zelfs je favoriete tracks meenemen als je gaat joggen. De telefoon telt je stappen, je calorieën en monitort de loopsnelheid, loopafstand en tijd. Als de perfecte fitnesspartner ondersteunt de W580i je motivatie in de vorm van jouw eigen topmuziek, of je nu hardloopt, op de crosstrainer staat of gewoon aan de wandel bent.

'Urban cool' en mobile entertainment ontmoeten elkaar in de W580i. De 2.0 megapixel camera en razendsnelle connectivity maken picture blogging en instant messaging tot een waar feest. 3D Gaming is ook een en al actie en er zijn al 2 games in de telefoon opgenomen zoals The Sims2 en Lumines. Het toestel heeft een groot 2.0” kleurendisplay, ideaal voor gaming, webbrowsing en het bekijken van je fotoalbum.

Het is overduidelijk: de W580i heeft street style. En alsof dat niet genoeg is, kun je ook nog muziekaccessoires aan je Walkman telefoon toevoegen om nog meer indruk te maken. Twee coole speakersets zijn optioneel verkrijgbaar:

- de Portable Speakers MPS-70 en de Snap-on Speakers MPS-75.

Met deze speakers transformeer je de W580i in een handomdraai tot het kloppende hart van ieder feestje. Als je het volume nog harder wilt zetten, dan kun je met de Bluetooth Music Receiver MBR-100 de muziek uit je telefoon direct via je eigen stereo-installatie thuis afspelen. Daarbij gebruik je de W580i als afstandsbediening om door de tracks te skippen en het volume te regelen. En zo ziet de W580i Walkman telefoon er altijd stijlvol uit en geeft hij een fantastisch geluid, of je nu op een feestje bent of over straat loopt.

De W580i Walkman telefoon is een 2.5G, Quad Band EDGE apparaat (850/900/1800/1900), leverbaar in geselecteerde markten vanaf het derde kwartaal van 2007.Gerelateerde links:
CeBIT Primeur: Sony Ericsson W660i
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
Eerste video van de W880
Sony Ericsson W880 'Ai' officieel gepresenteerd
Sony Erisson W43S geeft licht in het donker
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl