Geruchten
20 mei 2009 - Ron Smeets

Storm 2 volgende maand al in de (Amerikaanse) winkels?

Enkele dagen geleden doken de eerste foto's op van de tweede generatie BlackBerry Storm. Geen klik-scherm meer, maar ook geen spannend nieuw design. Dat is zo'n beetje wat we toen konden zien/lezen.

In Amerika gaat nu het gerucht dat het toestel volgende maand (Juni) al in de winkels zou kunnen liggen.

Die berichten zijn gebaseerd op een email waarin een Verizon medewerker vertelt dat het personeel van de provider momenteel al technische trainingen volgt voor de Storm 2. Eind deze maand, zo luidt het gerucht, moet het personeel 'klaar zijn' om technische ondersteunng te kunnen geven aan BlackBerry Storm 2 eigenaren.

De bron zegt de komende dagen per email meer info over de Storm 2 te zullen ontvangen. Tenzij de 'insider' intussen gepakt wordt natuurlijk. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.