Nieuws
16 november 2010 - Ron Smeets

Storing treft data- en vast netwerk van KPN en Telfort

Door een kabelbreuk bij werkzaamheden langs de A2 kampen op dit moment veel zakelijke en mobiele klanten van KPN en Telfort met problemen met internet (o.a. de mobiele dataverbinding) en de vaste telefoniediensten.

KPN verwacht dat het probleem rond 14u00 verholpen zal zijn. Op de website van Telfort staat een overzicht van de getroffen regio's: Almere, Amersfoort, Almelo, harderwijk, Haarlem, Maarssen, Maastricht, Spakenburg, Sittart, Uden en Weert. KPN meldt op haar website vooralsnog alleen dat er een storing is maar geeft zelf nog geen termijn aan waarbinnen het opgelost zou zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.