Nieuws
06 oktober 2010 - Ron Smeets

Storing in telefooncentrale T-Mobile (UPDATE)

UPDATE (10u55): Zojuist een officiele reactie van T-Mobile ontvangen. De storing is vanochtend rond 08u15 opgetreden in een van de telefooncentrales van de provider. Daardoor kon ca eenderde van hun klanten problemen ondervinden met de bereikbaarheid. Bellen lukte wel, maar gebeld worden niet altijd. Rond 09u45 waren de problemen opgelost. Kortom, voor de afwisseling eens een korte storing ;-)

Het mobiele netwerk van T-Mobile heeft momenteel (weer) te kampen met een storing, zo blijkt onder andere uit klachten en meldingen die wij van lezers ontvingen.

Vooralsnog lijkt het te gaan om een probleem in een van de grote telefooncentrales van de provider. In het slechtste geval kan eenderde van de T-Mobile klanten er last van hebben, zo meldt de Telco. Er wordt, natuurlijk, hard gewerkt aan een oplossing. Later meer! (zie update hierboven)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.