Nieuws
25 juli 2008 - Redactie MobileCowboys

Storing bij T-Mobile

UPDATE (17u10): T-Mobile heeft zojuist een persbericht uitgestuurd waarin gemeld wordt dat de storing die vandaag bijna de hele dag geduurd heeft rond 17u00 opgelost is.

Door de storing heeft, zo meldt de provider, ongeveer 10% van de klanten van T-Mobile een aantal uren hinder ondervonden en beperkt gebruik kunnen maken van hun mobiele telefoon. T-Mobile verwacht dat alle klanten in het komende uur weer normaal gebruik kunnen maken van haar dienstverlening.

Het landelijke T-Mobile netwerk lijkt te zijn getroffen door een netwerkstoring. Bij GSM Helpdesk hebben ze van een aantal T-Mobile klanten klachten binnen gekregen over hun bereikbaarheid.

T-Mobile klanten geven aan geen netwerk meer te zien en / of niet meer te kunnen bellen. Abonnees van T-Mobile die in het buitenland verblijven kunnen wel gewoon bellen en gebeld worden.

UPDATE (11u45):

In een reactie liet T-Mobile woordvoerder Pricsilla Tomasoa weten dat T-Mobile getroffen is door een technische storing. Hierdoor kunnen klanten uit bepaalde nummerreeksen problemen ondervinden in hun bereikbaarheid en kunnen niet- of moeilijk bellen of gebeld worden.

Dit betekent dus dat het niet aan het netwerk van T-Mobile zelf ligt en de storing is ook niet geografisch gebonden. Wat de oorzaak van de storing is, is op dit moment nog niet bekend. T-Mobile werkt met man en macht aan een oplossing voor het probleem, maar men kan nog geen verwachting uitspreken wanneer de storing is opgelost. (Bron: GSM Helpdesk)Gerelateerde links:
Storing bij T-Mobile
Grote storing T-mobilenetwerk (update)
T-Mobile heeft problemen nog niet onder controle
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl