Accessoires
26 september 2010 - Ron Smeets

Stoere iPhone 4 case

Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik vind de Machined iPhone 4 case erg stoer uitzien. Hij is met een prijskaartje van 49 dollar (inclusief verzendkosten naar Europa) bepaald niet goedkoop maar dat geldt (helaas) voor vrijwel alle iPhone (en iPod) accessoires.

De metalen Machined Case moet je letterlijk om je iPhone 4 heen schroeven. Behalve de 'standaard' RVS kleur zijn er ook gekleurde versies van deze case te koop. Meer foto's:

iPhone-4G-Machine-Case-a iPhone-4G-Machine-Case-b iPhone-4G-Machine-Case-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.