Nieuws
21 november 2008 - Ron Smeets

Stilte voor de Storm?

Gisteren meldde Vodafone nog dat de BlackBerry Storm vanaf vandaag of morgen in de winkels zou liggen. Kort daarna werd eigenlijk al duidelijk dat men deze datum niet zou gaan halen toen tijdens de persintroductie van het toestel 24 November genoemd werd.

Hoe dan ook, de Vodafone winkels hier in de buurt kunnen het toestel vandaag in ieder geval nog niet leveren. We zullen het dus nog even met foto's en filmpjes moeten doen. Met onderstaande uitpakvideo van PhoneDog kunnen we weer ruim twaalf minuten vooruit ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.