Accessoires
23 maart 2006 - Ron Smeets

Stijlvolle PMP van Jobo

Jobo bracht enige tijd geleden de Giga Vu Pro op de markt, een stijlvolle portable multi media player. Inmiddels vonden ze bij Jobo het hoog tijd om een deze PMP te laten evolueren tot de Giga Vu Pro:Evolution.

Het grootste verschil is dat de Evolution voorzien is van een 3.8inch VGA display en verkrijgbaar zal zijn in uitvoeringen die tot 120GB opslagcapaciteit hebben .

Om ervoor te zorgen dat de Evolution ook echt 'portable' blijft heeft ie ook een verwisselbare accu gekregen. Andere features zijn een WiFi kit, CF memory slot en RAM/JPG playback.

De nieuwe Giga Vu gaat tussen de 500 en 900 dollar kosten.Gerelateerde links:
Acer touchscreen PMP op komst
Polaroid's PMP en 'n PSP look-a-like
Flyboy PMP schittert door extreme helderheid
100 Gieg Widescreen PMP
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.