Toestellen
29 mei 2007 - Ron Smeets

Stijlvolle low-end Samsung E210

Na de vele Ultra-Series modellen die Samsung de afgelopen weken en maanden over ons uitgestort heeft is deze relatief goedkope en stijlvolle E210 clamshell een welkome afwisseling.

De E210 is verkrijgbaar, als hij uitkomt, in zwart en blauw en heeft de volgende specs: Tri-band GSM met GPRS, een 120 x 160 pixel OLED kleurenscherm plus een 96x96 extern display, 1.3MP camera, 10MB intern geheugen, microSD geheugenkaart, Bluetooth en USB.

Het toestel weegt 82 gram en meet (dichtgeklapt) 92x44x16.5 millimeter. De prijs van de E210 zal in de buurt van de 150 euro liggen, exclusief abonnement.Gerelateerde links:
Samsung wil alleen dure goedkope toestellen verkopen
Twee goedkope Samsung's, de C250 en C260
Simpele Samsung 'Stripe' voor T-Mobile uitgelekt
Samsungs 'goedkope toestellen' nog te duur
De X530 en E250, twee nieuwe Samsung sliders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.