Geruchten
19 september 2007 - Ron Smeets

Steve Jobs op Europese tournee

Gisteren was hij nog in Engeland voor de officiële aankondiging van de release van de iPhone in het land van de Fish and Chips, rode telefooncellen en dubbeldeks bussen.

Volgens een Duitse bron reist Jobs vandaag naar Berlijn en later deze week nog naar Frankrijk. Natuurlijk bestaat de kans dat hij een Europese vakantie gepland heeft tussen de aankondigingen in Engeland en de Apple Expo die begin volgende week in Parijs van start gaat, maar dat zou natuurlijk geen reden zijn om er over te schrijven.

Nee, de halve mobiele wereld rekent er natuurlijk op dat Jobs deze week ook in die landen de iPhone gaat aankondigen. We zullen zien!Gerelateerde links:
Steeds meer 'Europese iPhone bewijzen'
Apple sluit overeenkomst met O2, Orange en T-Mobile
iPhone heel even 'te zien' op Duitse T-Mobile site
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
Aankondiging iPhone aanstaande maandag?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.