Accessoires
26 april 2011 - Ron Smeets

Steve Jobs in carbonite iPhone hoesje

Leuk voor Apple of Steve Jobs fans in het bijzonder. De boys van Society6 maakten dit op Star Wars (Han Solo) geinspireerde CaseMate iPhone 4 hoesje met de Apple bobo in Carbonite. Zie grote afbeeldingen hieronder.

Hij is ook te krijgen in een iPhone 3G, 3GS, iPod Touch uitvoering en als skin voor je MacBook, maar die laatste is niet echt mooi als je het mij vraagt. Niet goedkoop (35 dollar), maar wel grappig gedaan.

steve-jobs-carbonite-iphone-case steve-jobs-carbonite-macbook

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.