Geruchten
09 maart 2007 - Ron Smeets

Steve Jobs heeft al een iPhone

Volgens de maker van deze foto wordt hier het bewijs geleverd dat Steve Jobs, als een van de eersten op deze wereld, al over een werkende iPhone beschikt.

Hoewel ik dat voor de bedenker en maker van het toestel niet eens zo vreemd zou vinden is het echter niet helemaal duidelijk te zien op de foto zelf. De fotograaf baseert zijn bewering voor een groot deel op het feit dat Jobs op het moment dat hij gespot werd met de headset in zijn oor driftig (in zichzelf) stond te praten.

Via: FlickrGerelateerde links:
Steve Jobs onthuld nog meer geheimen van de iPhone
De vijf populairste iPhone berichten volgens Digg
Cingular opent iPhone community
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.