Entertainment
17 januari 2011 - Ron Smeets

Steve Ballmer: "Wij hebben de mooiste mobiele telefoons"

Je mag van Steve Ballmer zeggen wat je wilt, maar van een gebrek aan geloof in zijn 'eigen' producten kun je hem echt niet verwijten ;-)

Tijdens een interview met USA Today zegt hij letterlijk dat Microsoft en Windows Phone 7 in het bijzonder, gezegend is met mooiste mobiele telefoons die op dit moment in de winkels te koop zijn. Bovendien is de software, het ontwerp en de vakmanschap van de toestellen minstens net zo goed, of nog beter, dan dat van de concurrentie.

Hieronder de Engelse versie van de vrij vertaalde tekst uit het interview: "There’s a lot of competition, but we’ve got the best-looking phones on the market. We’ve got the greatest range of alternatives, the phones, the software, the craftsmanship. It is as good or better than anything out there. We have a lot of work to do. But, we’re in the game. We sold 1.5 million into the carriers."

In het interview spreekt hij verder ook nog vol lof over het succes van de Kinect, Xbox en andere Microsoft activiteiten. Tsja, zoals gezegd, gebrek aan geloof in zijn eigen producten kun je Stevie B. niet verwijten ;-) Foto hierboven via Justin Sullivan, Getty Images.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.