Toestellen
10 juli 2008 - Ron Smeets

Steun het goede doel voor een Nokia N96 Limited Edition

Voor iedereen die met smacht zit te wachten op de komst van de Nokia N96 heeft de Finse fabrikant deze campagne opgezet.

Op de site kun je, wanneer de kans zich voordoet (klok telt af in beeld), een Limited Edition van de Nokia N96 kopen in ruil voor een donatie van 759 Euro aan een goed doel. Vandaag zijn dat Rode Panda's in Nepal.

Overigens is het toestel niet anders dan het normale model. De 'Limited Edition' wordt in een fraaie houten doos geleverd, enkele dagen voordat hij (in het land van de koper) officieel in de winkels ligt.

Helaas is de site zelf rete traag en dus niet echt uitnodigend. Maar heb je genoeg geduld, 759 Euro en vind je het een goed idee om een goed doel te spekken, dan kun je een gokje wagen natuurlijk. . .Gerelateerde links:
Online interactieve demo van de Nokia N96
Videoreview van de Nokia N96
Nokia N96 'Binnenkort beschikbaar'. . .
Nokia N96 vanaf Augustus bij de Carphone Warehouse?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.