Nieuws
04 december 2011 - Ron Smeets

Stephen Elop over de toekomstplannen van Nokia (video)

Als ik de kans zou krijgen om Stephen Elop eens aan te tand te voelen over Nokia en haar toekomstplannen dan zou ik zo'n uitnodiging zeker niet afslaan ;-)

Boy Genius Report mocht enkele weken geleden in New York een aantal minuten met Stephen Elop praten. De Nokia CEO vertelde in die (relatief) korte tijd iets over de toekomstplannen van de fabrikant, 9 maanden ná haar 'huwelijk' met Microsoft en kort na de introductie van de Lumia 800 en N9.

Interesante onderwerpen die aan bod kwamen waren natuurlijk de hernieuwde pogingen van Nokia om weer een serieuze speler te worden in de smartphone markt, ook in de VS, maar ook tablets en de eerste Nokia Windows Phone toestellen (de Lumia 800 en Lumia 710) werden besproken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.