Nieuws
04 oktober 2005 - Redactie MobileCowboys

Stephanie Harmsen benoemd tot Managing Director Telfort

Stephanie Harmsen (1968) treedt in juni 2000 in dienst bij Telfort als Vice President Communications. In 2003 wordt Harmsen verantwoordelijk voor de Business Strategy. In april 2004 neemt ze de afdeling Customer Operations onder haar hoede. Naast Stephanie Harmsen is Huib Dekker benoemd als Financial Director. Ook Huib Dekker (1966) komt uit eigen Telfort gelederen.

In 2002 begint hij bij O2 Nederland als Senior Manager Finance en groeit in 2003 door naar de positie van Director Finance. De huidige directie Ton aan de Stegge (CEO), Robert van Maasakker (CFO) en Henk Buitenhuis (COO) leggen per direct hun functie neer. Scheidend CEO Ton aan de Stegge: 'Met ons vertrek sluiten we een heel boeiend en mooi hoofdstuk af. Ruim 5 jaar heb ik - samen met Robert en later ook met Henk - Telfort in al haar vormen en verschijningen mogen leiden.

De overname door KPN luidt een nieuw hoofdstuk voor Telfort in en wij vinden dit een goed moment om zelf een nieuwe weg in te slaan. Stephanie en Huib zullen Telfort met dezelfde passie gaan besturen, daar hebben wij alle vertrouwen in.'

Op dit moment is het nog niet bekend wat Aan de Stegge, Van Maasakker en Buitenhuis gaan doen.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl