Nieuws
22 juni 2010 - Richard Otto

Stephan Reesink nieuwe Marketing Director B!Digital

Stephan Reesink in dienst getreden bij Buongiorno Digital als Marketing Director. Hij volgt hiermee Jigal Schrijver op die na bijna 9 jaar vertrekt. Reesink was de afgelopen drie jaar Product Manager Mobile bij Webads. Met de komst van Reesink is het volledige management van Buongiorno Digital Nederland vernieuwd.

Reesink zal samen met Taaf von Brucken Fock, sinds december 2009 Managing Director, verantwoordelijk zijn voor de verder ontwikkeling van het bedrijf. Sinds de overname van HotSMS door Buongiorno in 2007 zijn er verschillende nieuwe producten en diensten geïntroduceerd. Daarmee is B!Digital op een breder vlak actief geworden dan alleen Mobile Marketing & Advertising.

Nieuwe koers
“Met Stephan aan boord kunnen we verder bouwen aan onze positie in de Nederlandse markt als full service digital agency. We zullen het komende jaar een aantal grote projecten uitrollen die al succesvol zijn in andere Buongiorno landen. Stephan had op geen beter moment kunnen instappen”
, aldus Von Brucken Fock over de komst van Reesink.

Sinds begin april is Reesink voorzitter van de Mobile Taskforce van het IAB. Hij zegt daarover: “Ook de Mobile Taskforce gaat na drie jaar een nieuwe fase in. Met Buongiorno achter me ga ik me de komende maanden hard maken voor het verder ontwikkelen van de hele branche.”

Over de auteur: Richard Otto