Entertainment
28 april 2006 - Ron Smeets

Stem op mij voor een gratis GSM

Dat is een van de beloftes van een lokale Indiase politicus, mochten de kiezers hem een plaats in de lokale regering gunnen.

Gelukkig heeft Ramasamy, ok bekend als E.K.R. Kuppam ook nog enkele standpunten en beloftes die poliiek ook nog iets voorstellen zoals het vervangen van alle hutten door betonnen huizen voor de lokale bevolking.

We zijn natuurlijk benieuwd of dez belofte hem genoeg stemmen gaat opleveren en of, in dat geval, hij zijn belofte dan ook echt gaat nakomen. Het blijft immers een politicus ;-)Gerelateerde links:
Politiek ontdekt mobiele media
Gratis GSM's voor 'Katrina' slachtoffers
Gratis Smartphone bij vliegticket
Een Blackberry bij je Pizza
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.