Nieuws
13 mei 2014 - Ron Smeets

Stem op de beste smartphone en nog 11 Graham Awards

Deze week zijn de verkiezingen voor de jaarlijkse Graham Awards weer van start gegaan. Behalve dat je kunt stemmen op de beste smartphone van 2014 worden ook Awards uitgereikt voor de beste telecom winkel, beste provider, beste wearable, beste abonnement en nog zeven categoriën.

Stemmen kan van nu tot 20 juni. Daarna worden alle stemmen bij elkaar geteld en aangevuld met het oordeel van de vakjury bestaand uit een tiental experts, bloggers en journalisten (ja, ook ondergetekende ;-)) Ow, en tijdens de stemperiode kun je ook nog iedere dan kans maken op een van de vele prijzen die verloot worden.

Iedereen die stemt maakt kans op een prijs. Check daarvoor de social media kanalen (facebook, Instagram en Twitter) van de verkiezing. Daar wordt dagelijks een prijswinnaar bekend gemaakt. De prijzen variëren van wearables tot een ultrabook. Maar dat is nog niet alles. Selfie's zijn ook hot en dus dachten ze bij de organisatie van de Graham Awards: "Daar moeten we ook iets mee doen!".

Je kunt dus ook meedoen aan de 'mijnselfie' actie. Heb je gestemd? Plaats dan een gekke, originele of leuke selfie van... juist... jezelf met de 'hashtag' #grahamawards, op de Istagram of facebook pagina's van de Graham Awards. Iedere week wordt een prijswinnaar gekozen. Wat je daarmee kunt winnen is nog een verrassing.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.