Entertainment
16 december 2005 - Ron Smeets

Steek je mobieltje ff aan!

Je kent ze wel, de duizenden aanstekers die tijdens concerten in de lucht gehouden worden bij ballads. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds minder kids en volwassenen die een aansteker nodig hebben en wordt het dus tijd voor een alternatief.

Een (Zak)lampje is natuurljk de meest voor de hand liggende optie, maar deze 'mobiele aansteker' is toch heel wat leuker. Bovendien heeft iedereen tegenwoordig wel een GSM op zak.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.