Nieuws
20 januari 2008 - Ron Smeets

Steeds meer klachten over HTC video performance

Eerder deze week kregen wij al diverse tips over de voortdurende video problemen van veel nieuwere HTC toestellen en het uitblijven van een oplossing hiervoor door de Taiwanese fabrikant.

Behalve de informatieve website HTC Driver dot com waar de problemen worden verzameld en gebruikers informatie kunnen raadplegen is nu ook een site opgericht waar men zoveel mogelijk klchten wil verzamelen met als doel een mogelijke 'gezamenlijke' rechtzaak tegen de fabrikant te kunnen beginnen (Class Action Lawsuit).

Hierop staat ook een lijst met alle (tot nu toe) bekende HTC toestellen die last hebben van de video problemen die veroorzaakt worden door het feit dat HTC niet de juiste videodrivers levert (kan leveren) bij de toestellen met een Qualcomm MSM7200 of MSM7500 chipset.

HTC TyTN II (MSM7200), a.k.a:

- HTC Kaiser

- T-Mobile MDA Vario III

- AT&T Tilt

- Vodafone v1615

HTC Touch Dual (MSM7200), a.k.a:

- HTC Nike

HTC Touch Cruise (MSM7200), a.k.a:

- HTC Polaris

HTC Wings (MSM7200), a.k.a:

- HTC S730 (foto)

HTC Titan (MSM7500), a.k.a:

- Sprint Mogul PPC-6800

- Verizon XV6800

HTC Vogue (MSM7500), a.k.a:

- HTC Touch P3050 (dit is niet de standaard HTC Touch)

HTC Libra (MSM7500), a.k.a:

- HTC S720

HTC Iris (MSM7500), a.k.a:

- HTC S640Gerelateerde links:
HTC brengt patch uit voor de Touch en WM 6 rom voor de TyTN
Omzet van HTC groeit minder hard dan verwacht
HTC weigert softwareprobleem op te lossen
Niet werkende GPS module in de HTC Trinity
De nieuwe HTC S640
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.