Geruchten
17 september 2007 - Ron Smeets

Steeds meer 'Europese iPhone bewijzen'

In hoeverre dit bericht klopt weet ik niet, maar wat wel redelijk goed te zien is, ondanks de wazige foto's is het franstalige menu op deze iPhone.

Volgens de Franse bron zou dit de eerste foto moeten zijn van de iPhone die daar eind November (de 29e) via Orange in de winkels komt te liggen.

Echter, zo is ook te zien op de foto, prijkt linksboven op het scherm van de gefotografeerde iPhone de naam van 'T-Mobile' als actieve operator op het moment dat dit toestel aanstond. Dat maakt dit gerucht voor mij ineens een stuk minder geloofwaardig.

Volgens de Franse versie van TechCrunch wordt de deal tussen Orange en Apple voor Frankrijk tijdens de Apple Expo, op 24 september, officieel bekendgemaakt. Afwachten dus maar.Gerelateerde links:
Apple sluit overeenkomst met O2, Orange en T-Mobile
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
iPhone unlocked voor Europese sims
iPhone per september via O2 in Engeland?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.