Nieuws
04 april 2013 - Ron Smeets

'Steady Shot' test: Galaxy S4 vs Lumia 920 (video)

De Lumia 920 heeft een bijzonder goede 'Steady Shot' functie om ervoor te zorgen dat het beeld van video's optimaal stabiel blijft tijdens het filmen. In onderstaande video wordt de video kwaliteit van de Lumia 920 vergeleken met die van de nieuwe Galaxy S4.

De manier waarop de Russische tester dat doet is op zich al hilarisch. Hij gebruikt een remote control autootje, maar dan anders. Ow, en de winnaar? Nokia.

De video duurt twee en een halve minuut maar de test start pas na ruim 50 seconden en het resultaat kun je na ruim anderhalve minuut zien.

http://www.youtube.com/watch?v=iDMpnvedwvs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.