Nieuws
04 december 2009 - Ron Smeets

Startpagina voor Mobile Marketing

Ik moet eerlijk bekennen dat ik al enkele jaren geen 'Startpagina' meer heb bezocht dus over het succes ervan kan ik niet veel zeggen. Hoe dan ook, Cowboy Arjan is vanaf nu ook verantwoordelijk voor de speciale Mobile Marketing Startpagina.

In tegenstelling tot de standaard verzameling van linkjes over een bepaald onderwerp komen op deze mobiele startpagina ook business cases aan bod.

“Mobile Marketing wordt steeds belangrijker en is binnenkort niet meer uit de samenleving weg te. Het is ook niet langer de speeltuin van de grote merken met mega budgetten gezien veel mobile marketing strategieën ook voor kleine bedrijven goed haalbaar zijn.” zegt Arjan Olsder “Ik hoop dan ook dat deze pagina de start is van veel nieuwe en voorral ook creatieve marketing acties in Nederland.”

Naast een uitgebreide verzameling links, biedt de pagina ook een nieuwsdienst over het onderwerp aan die de beste berichten uit honderden publicaties samenvoegt. Deze berichten zijn per RSS, E-mail en Twitter te ontvangen. In de komende maanden zal de pagina meer diensten lanceren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.