Entertainment
15 oktober 2007 - Ron Smeets

Star Wars op Aarde?!?

In de categorie 'Mobiel, maar dan anders'. . .

Enkele dagen geleden zag ik al eens de video van een paar gasten die schijnbaar er in geslaagd waren om een 1-op-1 werkend model van een 'X-Wing Fighter' uit Star Wars na te bouwen. Helaas duurde de vlucht maar enkele seconden voordat het toestel in tientallen stukken uit elkaar viel.

Hoax of niet, onderstaande (ge-editte) video toont wat er daadwerkelijk gebeurde met de X-Wing. Star Wars op Aarde?Bijzonder grappig!

Via: CrunchGearGerelateerde links:
Darth Vader houdt niet van mobieltjes in de bioscoop
MP3 speler voor Star Wars fans
Darth Vader bewaakt je USB data
Mobiele Star Wars game op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.