Accessoires
07 mei 2010 - Ron Smeets

Star Trek Communicator smartphone houder

Speciaal voor alle Trekkies met een (smart)phone. Dit is een houder / hoesje in de vorm van de Communicator zoals die in de originele serie (ja, die uit de zestiger jaren) door onder andere Kirk, Spock, Bones en Scotty gebruikt werd.

Hij is niet speciaal voor één toestel gemaakt maar geschikt voor elke (smart)phone die binnen de afmetingen van een iPhone 3Gs, Nokia 5800 of HTC Hero past. Kortom, redelijk universeel dus. Prijs? 20 dollar. Meer foto's:

Star-Trek-Communicator-Houder-b Star-Trek-Communicator-Houder-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.