Accessoires
28 juni 2007 - Ron Smeets

Stalen GSM ‘hoesje’

Op het eerste gezicht ziet dit er toch niet uit als een heuptasje voor je GSM en ik vraag me ook af of het wel verstandig is om een N95, K850i of andere dure GSM in een stalen ‘kooi’ aan je riem te hangen.

Volgens mij kun je na een aantal keren bellen de krassen nauwelijks nog tellen. OK, het veermechanisme dat de het toestel klem moet zetten is voorzien van een beschermend laagje kunststof, maar de rest van de houder is ‘’koud ijzer’. De Mobile Protector kost 25 dollar en is duidelijk een ‘one-size-fits-many’ gadget.

Via: GeekologieGerelateerde links:
Gadget toolbelt voor dames
Diamant coating maakt toestellen schoner en sterker
GSM 'toolbelt'
Anti stralingshoesje voor je GSM
GSM sok wordt populair
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.