Nieuws
23 oktober 2005 - Ron Smeets

Stakers peppen elkaar op met SMS

In San Fransisco is het personeel van het diverse ziekenhuis al ruim een maand aan het staken voor betere arbeidsvoorwaarden. Zoals het in de VS gebruikelijk is doen ze dat ook door zogenaamde 'Picket-lines' (zie foto) te vormen.

Tijdens deze vermoeiende strijd houden de stakers elkaar en het thuisfront onder andere op de hoogte van de vorderingen door veelvuldig te SMSen.

Bovendien heeft de stakingsleider zijn eigen blog geopend waar hij dagelijks zijn ervaringen en de voortgang van de onderhandelingen bijhoudt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.